Noticies

  Actualitat Equips Base

  Barça CVB

  L'equip Juvenil "A" del Barça CVB Campiones Catalunya 2019

  L'ordre dels factors no altera el producte. Les actuals Subcampiones d'Espanya 2019, aconsegueixen el títol de Campiones de Catalunya 2019.

  Aquest cap de setmana l'equip juvenil s'ha proclamat campió de Catalunya desprès de guanyar el darrer partit de lliga per 3-0. Una lliga que tanca la temporada oficial del nostre juvenil A.

  Els números diuen que han estat 26 victòries en 28 partits de lliga, dos derrotes per la mínima en la lliga. Un equip que a més ha competit a primera nacional i ha aconseguit la cinquena plaça en unes fases d'ascens amb un gran nivell competitiu, una temporada, la del debut, que ha acabat amb un total de 22 partits amb 18 victòries i quatre derrotes que van valer per aconseguir el sots campionat del grup B.

  Moltes vegades son aquestes dades les que es tenen en compte per donar valor a un equip o a una temporada, els resultats. Però una temporada en esport formatiu mai va dels resultats competitius, el valor real el té en els aprenentatges adquirits, els reptes assolits amb èxit, la demostració de la capacitat de superació davant l'adversitat, d'aprendre a construir un equip, a mostrar i aportar el teu talent en pro del bé comú.

  I aquest equip començava la temporada acceptant nous reptes: dues competicions exigents a la setmana, 5 entrenaments setmanals, major implicació en el procés de construir l'equip per part de les jugadores i de les famílies, tractar de transmetre allò que aprenem als més propers... Tots reptes que s'han treballat dia a dia, setmana a setmana, persistint amb paciència, trencant hàbits adquirits per formar-ne de nous, aprenent per créixer.

  La il·lusió ha sigut una font de motivació molt potent per l'equip i ha ajudat a superar les adversitats, que les hem tingut. A la superlliga junior vam quedar a les portes de la final i del tercer lloc, cedint dos derrotes consecutives, moments difícils per un equip acostumat a trobar el seu millor joc en els moments més competitius. De nou doble derrota amb el mateix patró a les finals a 8 de Catalunya a les portes de la final i del tercer lloc, de nou dos derrotes i joc poc fluït. Moments difícils que vam saber mastegar, assaborir fins el punt d'identificar i agrair l'oportunitat de canvi que ens presentaven, i de nou vam mostrar la capacitat d'evolució, de resiliència. De nou amb treball, s'agafava el darrer bitllet per anar al campionat d’Espanya i allà mostràvem el nostre millor joc per aconseguir gaudir de la comunió d'equip i afició durant 5 dies inoblidables que deixen una medalla de plata i records inesborrables per a tots els membres d'aquest equip, famílies, jugadores i entrenadors. 

  I a la tornada capacitat de mantenir el compromís amb el voleibol i els estudis per afrontar els darrers 3 partits de lliga on hem sabut mantenir i augmentar l'avantatge davant el segon classificat i assolir el campionat de lliga, de nou junts tot l'equip famílies, jugadores i cos tècnic.

  Per tant el balanç d'aquesta temporada es que té un valor més enllà dels resultats i dels números, té el valor de marcar somnis, de treballar per aconseguir-los, de ser positives davant les dificultats, de persistir cada dia i voler una mica més, de créixer de forma alliberada davant les situacions que s'han presentat, d'aprendre a  donar el millor que cadascú a tingut en cada moment, d'unir-nos en sintonia i amb el mateix ritme per jugar i competir tots junts.

  Gràcies a tots els que heu format part i ho heu fet possible!!

  TEAM 18/19

  Berta, Alicia, Clàudia, Aina, Clara, Jana, Jùlia, Alba, Helena, Maria Surrallés, Maria Llinàs, Sol, Joana, Helena Trilla, Lucía, Elba, Santi, Adrian, Gylton, Jordi C, Toni, Montse S, Javier, Patricia S,Frank, Imma, Jordi F, Judit, Catina, Julio, Joan, Mònica, Francesc, Jeff, Eva, Kristel, Daniel, Jordi S, Elena, Victor, Montse G, Patricia C, Pablo,Mercè, Joan,Francisco i Tamara.

   

  © 2020 Barça CVB. Tots els drets reservats.