Noticies

  Actualitat del Primer Equip

  superlliga del Barça CVB

  Barça CVB fa història i per primera vegada classifica directament per a semifinals de la Copa de la Reina

  Barça CVB va aconseguir els tres punts que necessitava per assegurar la segona plaça i un lloc directe a les semifinals de la pròxima Copa de la Reina.

  Les blaugranes van superar a un combatiu Haro Rioja Voley que també es jugava les seves opcions de viatjar a Las Palmas.

  Després de l'intercanvi de cops i punts dels dos primers sets, el conjunt d'Hugo Gotuzzo finalment va poder liderar el joc i doblegar l'esforç col·lectiu de les jarreras, per 3-1 (25-22 / 17-25 / 25-19 / 25 -22).

  Amb aquesta classificació, el Barça CVB participarà per quarta vegada en una Copa de la Reina, en dos ocasions de la mà de Marta Gens en 2012/13 - 2013/14 i en 2014/15 dirigits per la dupla argentina Perales / Fiorenza, el Barça va guanyar la cruïlla a quarts i no va poder passar de semifinals en caure amb l'equip de Pamplona (Navarra).

  En aquesta edició ha d'esperar els partits de quarts i així saber contra qui li tocarà barallar un lloc en la final de la Copa.

  Hugo Gotuzzo ha manifestat la seva alegria i il·lusió:

  "Estem feliços d'haver aconseguit aquest objectiu i és fruit de l'esforç de cada dia i la gran plantilla de jugadores que partit a partit van posant tot el seu talent i esforç"

  L'edició 2018/19 de la copa de la Reina es disputarà a Las Palmas de Gran Canàries durant els dies 22 al 24 de febrer de l'el 2019.

  ENHORABONA a les nostres jugadores i el seu cos tècnic !!

  La lliga Iberdrola començarà la seva segona volta el pròxim 12 de gener i el Barça CVB disputés el derbi Català amb el Club Voleibol Sant Cugat.

  Força Barça !!!

   

  © 2020 Barça CVB. Tots els drets reservats.