Noticies

  Actualitat del Primer Equip

  Barça CVB

  El Barça CVB cau en semifinals de la Copa de Reina

  Barça CVB tornava a la Copa de SM La Reina, el torneig que reuneix els sis millors equips de la Lliga Iberdrola directament a semifinals, fruit de la seva gran primera volta, que li va permetre acabar en segona lloc.

  Les blaugrana es mesuraven amb Dimurol Libby's la Llacuna, que després de vèncer a l'amfitrió, IBSA CV Palmas, somiava amb reeditar el títol obtingut en 2017.

  El conjunt d'Hugo Gotuzzo va fer un gran partit, disputant cada punt com si fos l'últim.

  El primer set va començar de cara per al Barça i a mesura que avançava el parcial, les jugadores de David Martín estrenyien fins a aconseguir un ajustat 22-25.

  Començava la segona mànega i les blaugranes van sortir amb confiança, ímpetu i bon joc i van arribar al final amb diversos punts de set. L'equip de Haris s'acostava fins a un 24-23. L'entrenador Culer demana temps i amb la fallada en servei de les insulars, el Barça CVB iguala a Set 1-1 amb un tancament de 25-23.

  El tercer va ser tan igualat, que no hi va haver grans diferències fins acabar-lo i el Dimurol Libby`s el va tancar al seu favor 23-25.

  Amb un 1-2 en contra al Barça no va sortir amb convicció, i mai va entrar en un joc precís, compacte i les Canàries es van emportar el partit amb un quart 15-25 set i 1-3 en sets.

  Una experiència important i bonica que enriqueix l'equip de Superlliga per seguir en la lluita de la Lliga Iberdrola.

  "El Barça retorn a aquesta competició després de diversos temporades i ho ha fet amb el front molt alta"

  Gràcies a les nostres "noies blaugranes" i l'equip tècnic ¡!! I els 15 aficionats que van encoratjar amb força i cor abans, durant i després del partit .... !!!

  Fitxa Tècnica:

  Plantilla Barça CVB: Araco (6), Brun (9), Maldonado (9), Gómez (16), Car (7), Escamilla (15), Rodríguez (Líbero). També van jugar: García (-), Battllé (-), Trilla (-), Koehler (-), Grima (-).

  Plantilla Dimurol Libby's la Llacuna: Winters (21), Mims (15), Sanz (4), Nsunguimina (9), Dies (5), Diouf (13), Naranjo (líbero). També van jugar: Suárez (1), Sandell (-), Tummino (-), Urrea (-), Hernández (-).

  Àrbitres: Susana Rodríguez i Glòria Souto.
  Parcials: 22-25 (35'), 25-23 (27'), 23-25 ​​(31'), 15-25 (26').

   

  © 2020 Barça CVB. Tots els drets reservats.