Noticies

  Actualitat del Primer Equip

  CV Barcelona-Barça

  Cap de setmana rodó per al voleibol femení blaugrana

  El conjunt dirigit per Hugo Gotuzzo viatjarà la propera setmana a Alcobendas amb el 2-0 a l'eliminatòria de semifinals, després emportar-se els dos primers partits per 3-1.

  Les blaugranes han hagut de donar-li la volta al segon duel, després que les madrilenyes es portessin el primer set per 24-26. A partir del segon, el Barça ha passat a dominar l'enfrontament i va poder tancar el partit per la via ràpida.

  En la segona mànega, les d'Hugo Gotuzzo no han pogut distanciar-se en el marcador fins al tram final de set que han acabat portant-se per 25-20. El tercer parcial va ser similar, ja que l'Alcobendas encara que va poder resistir a l'inici, les catalanes van passar finalment del 17-15 al 25-18.

  Ja finalment, en el quart set el Barça no ha tingut cap tipus de miraments i ràpidament ha obert un avantatge de 10 punts a l'electrònic per acabar tancant el set, i el partit, per 25-14.

  El 2-0 a l'eliminatòria permet a les blaugranes acostar-se a la final i obligar l'Alcobendas a guanyar els dos pròxims partits si vol seguir viu. Per estar a la final, el Barça de voleibol femení encara ha de sumar una victòria més per tancar aquesta semifinal.

  L'eliminatòria es trasllada ara a Madrid, on es disputaran els dos pròxims enfrontaments: el tercer, el dissabte a les 19h, i, en cas necessari, el quart, el diumenge a les 17h.

  © 2020 Barça CVB. Tots els drets reservats.