Noticies

  Actualitat del Primer Equip

  Barça CVB

  El Barça CVB FA HISTÒRIA!

  El dissabte 13 d'abril de 2019 passaria a la història del voleibol català. El Barça CVB jugava el seu tercer partit de les semifinals dels play-off de la lliga Iberdrola contra el Feel Volley Alcobendas. Amb dos partits a favor seu, l'equip dirigit per Hugo Gotuzzo arribava a Madrid amb l'objectiu d'aconseguir el tercer triomf que el portaria a la final de la Lliga.

  Les dirigides per Guillermo Gallardo ho feien amb l'obligació de guanyar els dos partits com a locals per forçar un cinquè a la ciutat comtal.

  Excepte el tercer set, la resta de la trobada es disputaria amb absoluta igualtat i bon joc per part dels dos equips.

  Amb un tancament ajustadíssim, el primer set acabaria a favor de les locals 26-24 i mantenia intacta la il·lusió de les madrilenyes. Però les noies Blaugranes sabien de la importància de no donar opcions al contrari i amb un gran joc en totes les facetes de la pista, el Barça va aconseguir quedar-se amb la segona mànega amb un 20-25.

  Començava el tercer set i les catalanes van sortir endollades i recolzades per una vintena d'aficionats culers que semblaven una multitud a les instal·lacions del Luis Buñuel d'Alcobendas. El set conclouria amb un contundent 14-25 i el "Equipunyo" acariciava la classificació a les finals de la súper lliga 1.

  Però el Fell Volley Alcobendas no es rendia i amb un igualat i sofert quart set el partit donava possibilitats a ambdues esquadres. Amb el marcador en 23 - 23 i una final en joc, el Barça CVB afrontar els últims dos punts del set amb cor i convicció per arribar al 23-25 ​​i tancar el tercer partit de semifinals amb un contundent 1-3.

  És la crònica d'un partit que no només ho disputaven 11 jugadores i 2 entrenadors blaugranes sinó tota una afició que des de Catalunya veia com el Barça CVB feia història en el voleibol femení.

  Aquest mèrit és molt més valuós i significatiu si li afegim la condició de ser l'únic equip de la lliga Iberdrola constituït per jugadores nacionals i amb més d'un 70% d'elles formades a Catalunya.

  El president del club, José CarO remarcava aquest fet:

  "L'aposta i la confiança en un equip de jugadores nacionals i majoritàriament formades a Catalunya, va ser tot un desafiament, però teníem molta il·lusió i expectatives que aquestes noies ens donarien molt més que voleibol i que amb l'a consigna d'UNITAT, BON JOC, ESFORÇ I HONESTEDAT, podíem arribar molt lluny. Ho hem fet."

  Ara només queda gaudir d'aquest èxit i afrontar una final de lliga amb un equip sòlid de jugadores veteranes com ho és el Club Voleibol Logronyo.

  Un merescudíssim èxit acord al treball de tot l'any.

  Força Equipuño !!! Visca Barça !!

  © 2020 Barça CVB. Tots els drets reservats.