Noticies

  Actualitat del Primer Equip

  Barça CVB

  El Barça CVB somia amb el títol de Campió de Lliga

  Després d'una temporada magnífica en la Liga Iberdrola de Voleibol femení, el Barça CVB finalment es va guanyar el dret a participar en els play-off en quedar en el segon lloc de la Lliga regular 18-19.

  El primer encreuament de semifinals tocava amb el Fell Volleyball Alcobendas, tercer classificat a la lliga. Les Blaugranes es van imposar per la via ràpida, guanyant els tres primers partits i tancant un 3 - 0 en terres madrilenyes.

  D'aquesta manera Barça CVB fa història i per primera vegada arriba a una final en la divisió d'honor del voleibol femení. Tindrà com a rival a qui ostenta el títol des de fa diverses lligues:

  Minis Arluy de Logronyo.

  La final pel títol està prevista amb un format de 5 partits. Els dos primers partits seran a La Rioja. El 3r i 4t es disputaran a La Garriga, província de Barcelona. Si és necessari un 5to trobada, aquest definitiu, es jugaria a La Rioja.

   

  LA PRIMERA FINAL I A LA GARRIGA

  Després d'un acord de col·laboració amb el Col·legi SEK Internacional Catalunya, el Barça CVB disputarà dos partits al Pavelló multi usos d'aquesta institució. Serà un esdeveniment inèdit per a La Garriga que des de fa un temps ve apostant per la difusió del voleibol femení.

  Els dos partits estan previstos per al dissabte 04/05 a les 18hs i diumenge 05/05 a les 12hs.

   

  L'AFICIÓ "Clau per a l'èxit"
  Vital i decisiu serà el suport que arribi dels assistents al pavelló.
  Des del club Voleibol Barcelona-Barça CVB es fa extensiva la invitació multitudinària per donar-li un marc extraordinari a la primera final disputada per un equip català en aquest segle.

  Força Barça!!!

   

   

  © 2020 Barça CVB. Tots els drets reservats.