Noticies

  Actualitat del Primer Equip

  Equip Superlliga 2018-19

  El Barça CVB a la final de la Liga Catalana sènior femenina

  Ahir l'equip dirigit per Hugo Gotuzzo va aconseguir el pas a la final de Liga Catalana imposant-se per 3-0 a l'equip de CV Esplugues, que aquesta temporada sumarà un altre any més en la Superlliga 2.

  El partit va començar molt igualat en els primers compassos del primer set, però quan les jugadores del Barça CVB van aconseguir agrupar el seu joc, van estirar el marcador i van aconseguir adjudicar-se la primera mànega per 25-16.

  La segona mànega també va començar atapeïda, l'equip d'Esplugues es va mostrar sòlid en defensa podent-presenciar punts de gran intensitat, on els dos equips es van emprar a fons. El set es va mantenir igualat fins als últims punts, on les blaugranes mostrar un sòlid treball en bloqueig i defensa per aconseguir adjudicar-se el set per 25-17.

  El tercer set va començar amb un Barça CVB molt més concentrat i fort en servei, on des del principi, amb una gran Laura Batlle al servei, van començar a desenganxar en el marcador. El bon servei unit a un bon bloqueig van aconseguir donar-li la victòria i així el partit amb un contundent 25-13.

  Amb aquesta victòria l'equip del Barça CVB dóna el pas a la final de la Liga Catalana que disputaran amb el CV Sant Cugat, partit encara per determinar.

   

  © 2020 Barça CVB. Tots els drets reservats.