Noticies

  Actualitat del Primer Equip

  El Barça CVB torna a guanyar la Liga Catalana 2018

  El Barça CVB torna a guanyar la Liga Catalana 2018

  Dimecres passat 19 de setembre, es va celebrar la final de la Copa Catalana. A la mateixa van arribar classificats el CV Sant Cugat i el Barça CVB.

  Un any més queda en mans de les nostres jugadores blaugranes aquesta competició catalana, amb una contundent victòria per 1 a 3 (13 / 25- 14 / 25- 25/23 i 15/25).

  A les 20hs començava la final de la Lliga Catalana 2018 i a la cita arribava d'una banda amb classificació directa, el CV St Cugat i per l'altre el nostre equip de sènior Superlliga, el Barça CVB.

  Les nostres jugadores van dominar àmpliament en el primer i segon set, però van sortir massa confiances en el tercer arribant a cometre massa errors de joc. En el quart set es va recuperar el bon joc de les blaugranes amb bona recepció, un bon bloqueig i una bona distribució de l'atac que concloïa en una tanda de punts precisos. La conseqüència immediata va ser la victòria del nostre equip aconseguint un any més la Lliga Catalana.

  La pretemporada continua aquest cap de setmana amb la celebració del "Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona" amb la participació de CF US Belenenses, Avarca Menorca, ESD Magranes d'Elx i el Barça CVB.

   

  Plantilla: Anna Escamilla, Anna Grima, Camila Maldonado, Helena Trilla, Laura Batlle, Mabel Caro, Marta García, Patricia Rodríguez, Raquel Brun, Rocío Gómez i Silvia Araco
  Tècnics: Hugo Gotuzzo i Pablo Ariel Cabrera

   

  © 2020 Barça CVB. Tots els drets reservats.