Noticies

  Actualitat del Segon Equip

  U19 del Barça CVB

  El U19 del Barça CVB emmarca la segona volta amb una victòria

  El divendres 11 de Gener es donava l'inici de la segona volta del grup B de 1a nacional pel nostre equip U19. El rival el CV Premià es presentava a l'INEFC amb molta il·lusió i amb moltes forces per aquest 2019.

  El partit iniciava molt lluitat amb lleugers avantatges per a les visitants que trobaven la forma de desfer la ofensiva blaugrana amb una activa defensa, pero les blaugrana aconseguien trobar escletxes en la recepció rival i igualar la intensitat defensiva, aconseguint una victòria del primer set per 25-14. Ja al segon set les noies de Premià de nou buscaven variants ofensives recolzant-se en un bon balança de bloqueig defensa que impedia a les blaugrana trobar el seu ritme, portant el set a definir-se en els darrers punts quan de nou un bon encert des del servei i el bloqueig per part de les nostres tancava el segon set a favor per 25-19. 

  Amb les bones sensacions del final del segon set s'iniciava el tercer amb les noies del barça molt encertades en el seu joc i amb un bon ritme que impedia que el joc de Premià fos efectiu, d'aquesta forma s'aconseguia tancar el partit per 3-0 amb el 25-9 final. 

  Un molt bon inici de segona volta en un 2019 que inicia amb un calendari molt apretat i amb molts reptes il·lusionants al davant.

   

   

  © 2019 Barça CVB. Tots els drets reservats.