Noticies

  Actualitat del Segon Equip

  Sènior Primera Nacional Barça CVB

  El U19 debuta a Premià a la Primera Nacional amb remontada i victòria

  El jove equip SUB19 del Barça CVB es proposava a iniciar una nova temporada amb el nou repte de competir a la primera nacional, la tercera categoria del voleibol estatal. El debut en el calendari el marcava diumenge a les 12 hores de visitant a Premià, un equip també jove però amb l'experiència d'haver competit la darrera temporada a la mateixa lliga.

  El partit iniciava amb les nostres ficades i concentrades amb poques errades i aprofitant el servei per impedir la construcció còmoda del rival. Les de Premia anaven ajustant el seu joc i reduint errors i encertant des del servei s'apropaven al marcador aconseguint l'empat a 24 en un vibrant final de set que posava al públic a bullir i s'acabaven emportant les locals per 28-26 amb major encert en aquells moments. Un tràngol difícil per a les blaugrana que malgrat dominar el primer set es veien a sota al marcador i amb sensacions enfrontades. Mentre encara tractàvem de gestionar les emocions les noies de Premià aprofitaven per fer-se fortes des del servei i lluitar molt en defensa emportant-se de nou el set per 25-22.

  Amb 2-0 al lluminós el partit canviava, les noies del barça aconseguien trobar el seu ritme, començaven a coincidir els pensaments amb les accions i les emocions ja no es contenien, sinó que es sentien i s’expressaven durant el joc. Aquest fet permetia començar a fer un joc més fluid amb més connexió entre la defensa i el contraatac cosa que permetia emportar-se el primer set en aquesta categoria per un 19-25 amb bones vibracions. El quart set al joc fluid se li sumava l'alliberació des del servei on s'aconseguien els primers punts directes amb continuïtat del partit aconseguint obrir una escletxa al marcador des de l'inici del set podent empatar a 2 sumant el set per un 12-25.

  Malgrat la contundència en el marcador les locals seguien lluitant cada punt al màxim arribant a disputar el cinquè set amb les 2 hores de partit ja a les cames. Un esforça que les nostres no sentien, portades pel ritme aconseguit els dos sets anteriors, i de nou fluint com a equip canviaven de camp amb un 1-8 a favor i tancaven el partit amb un 7-15 que culminava una remuntada basada en la perseverança i el joc col·lectiu.

  Una molt bona primera victòria que permet sumar dos punts a un equip que el debut li ha permès veure que en aquesta categoria lluitar juntes serà el camí per aprendre i progressar a cada partit. La propera setmana ens espera el debut a casa davant el CV Sant Boi, una nova oportunitat per seguir creixent.

   

  Plantilla: Aina Fontdecaba, Alicia Vega, Berta Guàrdia, Clara Vilar, Clàudia Terrón, Helena Pauline Orejas, Jana Escàmez, Joana Ortiz, Júlia Gras, Lucía Noemí Bregar, María Llinàs, María Surrallés i Sol Guidarelli
  Tècnics: Jordi Català, Adrián Fiorenza i Santiago García

   

  © 2019 Barça CVB. Tots els drets reservats.