Primer Equip del Barça CVB Equips Base: Desenvolupant el Talent Escola de Vòlei: Formació i Valors

Primer Equip del Barça CVB

11 Temporades a la Superliga Femenina i 2 Participacions en Copes d'Europa

Equips Base: Desenvolupant el Talent

6 Campionats Estatals i 1 Superliga Junior

Escola de Vòlei: Formació i Valors

PLACES OBERTES (4 Seus): Grups d'Iniciació i Perfeccionament

Campus de Pasqua 2021

Estimades famílies,

Com sabeu, cada temporada durant les vacances escolars que es corresponen al període de Setmana Santa, el nostre club organitza un Campus de Tecnificació de caràcter obert.

En aquesta època tan particular marcada per la pandèmia i amb les consegüents mesures i restriccions que s’han vingut succeint, alterant profundament el desenvolupament de la temporada, des del club hem decidit canviar el format per oferir un servei i una possibilitat de compensació que entenem les nostres esportistes es mereixen. Aquesta activitat no tindrà cap cost addicional.

Concretament tots els equips base estan convocats a entrenaments diaris des del dilluns 29 de març fins al dijous 1 d’abril inclòs. Els entrenadors dels equips U12 - U13 - Infantils, U15, Cadets i Juvenils ja disposen del planning de distribució dels horaris en les diferents instal·lacions.

La proposta per a tots aquests equips és intensificar la seva preparació de cara a afrontar la represa de les competicions de la FCVB.

Respecte a l’escola, alevins, benjamins i Kinder, l'activitat convocada es durà a terme en format de campus a les mateixes dates: dilluns 29, dimarts 30, dimecres 31 i dijous 1 en l'horari de 09:00 a 13:00 h al Poliesportiu de La Bàscula. Totes les nenes de l'escola podran assistir a aquesta activitat acompanyades d'una amiga, amb l'únic requisit de realitzar una inscripció, aportar el document de responsabilitat i complir amb les mesures de prevenció disposades. L'staff tècnic d'aquesta activitat estarà compost per totes les entrenadores de la nostra escola i jugadores del primer equip de club.

A l'espera que aquesta iniciativa sigui del vostre grat i constitueixi un granet més de sorra per ratificar l'alt grau de compromís del nostre club amb esportistes i famílies que han mostrat tant suport i carino pel club en aquests temps difícils.

 

Una forta abraçada.

JUNTA DIRECTIVA

Segueix al Barça CVB a les xarxes socials