L'Actualitat del Barça CVB

Voleibol Femení

Barça CVB

Un altre diumenge de Lliga Iberdrola amb la grada plena al Poliesportiu La Marina per gaudir d'un partit emocionant, que va començar amb absoluta igualtat però que a poc a poc el Barça va saber com resoldre i sumar tres punts més a la classificació.

Barça CVB

Comença el partit amb l'equip visitant agafant una renda de 3 o 4 punts en el marcador, rendibilitzant un bon posicionament i una sèrie d'imprecisions de l'atac local que facilitava la defensa. Fent una mitjana del set i després del segon temps tècnic sol·licitat per Lucia Bregar, les blaugranes aconseguien igualar el marcador a 18, però en el tram decisiu Haro van tornar a mostrar-se més efectives i aconseguien emportar-se el primer set per 19-25.

Barça CVB

Habida cuenta de los resultados positivos por COVID-19 en el equipo Cajasol Vóley Dos Hermanas y la susceptibilidad de infección a determinados miembros de la plantilla, procede la suspensión de la competición de dicho club y aplazar el partido que contra el Barça CVB estaba programado para este domingo.

Segueix al Barça CVB a les xarxes socials