L'Actualitat del Barça CVB

Voleibol Femení

Barça CVB Campus Especial de Rendiment

 

Barça CVB Campus Especial de Rendiment 2023

Entrenadors en cap: María Segura i Valentina Galiano

 

Aquesta tecnificació està dirigida a jugadores CATEGORIES CADET, JUVENIL i JUNIOR FEMENÍ que participen en campionats competitius i que desitgen millorar la seva tècnica, evolucionar en la seva capacitat tàctica i conèixer els factors de rendiment que condueixen a l'alt nivell.
 
El programa compta amb moltes hores de treball al camp, i un disseny d'especialització per rol (col·locadores - receptores - centrals - líberos), per al aprenentatge-perfeccionament de tècniques avançades, i la seva posterior aplicació en les situacions de joc.
 
Com cada temporada, el Barça CVB Campus especial de Rendiment, convoca  convidats d'alt nivell per aportar tots els seus coneixements i experiència  l'activitat i en aquesta oportunitat comptarem amb la participació de l'entrenador internacionals María Segura i Valentina Galiano.
 
MARÍA SEGURA
L'esportista catalana és actualment la jugadora més representativa del voleibol espanyol. Nascuda a Barcelona el 1992, va fer el salt del juvenil al primer equip del Barça CVB, amb què va aconseguir un ascens a la Superlliga i posteriorment un tercer lloc a la Lliga.
El 2014 va iniciar la seva carrera internacional, jugant als equips italians Volley Hermaea Olbia, Delta Informatica Trentino Rosa, Saugella Monza i Ubi Banca San Bernardo Cuneo
El 2018 va fitxar pel Dresdner SC i una temporada després tornava a la sèrie A1 italiana al Banca Valsabbina Millenium Brescia.
Des de la temporada 2020/21 va tornar a la Bundesliga, esdevenint una de les referents de l'exigent lliga de la mà de l'Allianz MTV Stuttgart.
Maria va completar els seus estudis a l'INEFC de Barcelona i ha deixat empremta a tots els equips que han gaudit del seu joc de gran qualitat, també per la seva personalitat desbordant de simpatia i excel·lent qualitat personal
 
VALENTINA GALIANO 
És actualment la col·locadora de l'ARENAL EMEVE equip gallec que disputa la Lliga Iberdrola.
Com a jugadora del del BARÇA CVB,  ha aconseguit de manera brillant el retorn del club a la màxima competició estatal a la temporada 20-21 .  Durant diversas temporades hem pogut gaudir del seu talent i personalitat ganandose l'admiració i l'afecte de tot el club. La qualitat de les seves col·locacions ha estat determinant perquè les nostres atacants poguessin brillar i l'equip escrigui una de les pàgines més importants de la història del nostre club 
Valentina acumula una destacada quantitat d'èxits, incloent la seva participació amb l'equip nacional d'Argentina en els Jocs Panamericans de Lima al 2019 (medalla de bronze) i la Copa del Món 2018 al Japó.
 
El staff permanent de Campus estarà compost per entrenadors del Barça CVB i altres convidats especials.

Per garantir l'alta qualitat de la feina individual, la quantitat de participants, estarà limitada.

La setmana consistirà en sessions dobles d'entrenament a la pista, però també classes diàries teòriques per millorar el coneixement del voleibol, realitzades pels tècnics i especialistes convidats.

Sense cap dubte les participants d'aquest campus podran aprendre de primera mà de dues de les millors referents a recepció, col·locació i atac. 
 
El staff permanent de Campus estarà compost per XAVIER BALSELLS , entrenador de l'equip Junior A i Primera divisió Nacional del Barça CVB  i altres entrenadors dels equips base del club
 
Per garantir l'alta qualitat de la feina individual, la quantitat de participants, estarà limitada a 24 atletes.
 
La setmana consistirà en sessions dobles d'entrenament a la pista, però també classes diàries teòriques per millorar el coneixement del voleibol, realitzades pels tècnics i especialistes convidats.
 
 
 

INSCRIPCIONS

Per participar del  Barça CVB Campus Especial de Rendiment, es realitzarà pre-inscripció mitjançant el següent formulari.

Formulari Inscripció
 
Un cop valorats els antecedents de les aspirants (en 24 hs), rebran un correu de confirmació directa de la plaça o passi a la llista d'espera.

En el moment de confirmar la seva plaça, s'ha de pagar la matrícula d'inscripció i remetre el comprovant de l'ingrés bancari a el mateix correu.
 
Preus:
Preu general : 575 €
Preu Jugadores del Barça CVB: 525 €
Preu Campus sense allotjament ni menjars: 325 €
 
Compte:
Club Voleibol Barcelona
IBAN: ES40 2100 3043 4122 0041 0493
 
Per a informació addicional contactar amb: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 
 

Segueix al Barça CVB a les xarxes socials