Barça CVB Camps

Voleibol Femení

Barça CVB Campus Especial de Rendiment

 

Barça CVB Campus Especial de Rendiment 2021

Convidades: Saray Manzano i Valentina Galiano

 

Aquesta tecnificació està dirigida a jugadores CATEGORIAS CADETJUVENIL FEMENÍ que participen en campionats competitius i que desitgen millorar la seva tècnica, evolucionar en la seva capacitat tàctica i conèixer els factors de rendiment que condueixen a l'alt nivell.
 
El programa compta amb moltes hores de treball al camp, i un disseny d'especialització per rol (col·locadores - receptores - centrals - líberos), per al aprenentatge-perfeccionament de tècniques avançades, i la seva posterior aplicació en les situacions de joc.
 
Com cada temporada, el Barça CVB Campus especial de Rendiment, convoca  convidats d'alt nivell per aportar tots els seus coneixements i experiència  l'activitat i en aquesta oportunitat comptarem amb la participació de les jugadores internacionals Saray Manzano i Valentina Galiano.
 
SARAY MANZANO
és la capitana i jugadora més representativa del CV CCO 7 Palmas, campió de la Lliga Iberdrola.
Amb joves 24 anys, Saray ja ha estat internacional en totes les categories de la Selecció Espanyola, compta amb una trajectòria plena de títols i reconeixements individuals. Durant la darrera temporada els seus 460 punts l'han convertit en la màxima anotadora de l'equip campió i les estadístiques l'han situat com la tercera millor receptora de la lliga.
Amb 1,77 i un poderós servei "xinès", Saray ha exercit de líder per portar al seu club de tota la vida al seu primer títol.

VALENTINA GALIANO
és la col·locadora i líder del BARÇA CVB, que ha aconseguit de manera brillant el retorn del club a la màxima competició estatal.  Durant la darrera temporada hem pogut gaudir del seu talent i personalitat guanyant-se l'admiració i l'afecte de tot el club. La qualitat de les seves col·locacions ha estat determinant perquè les nostres atacants poguessin brillar i l'equip escrigui una de les pàgines més importants de la història del nostre club
Valentina acumula una destacada quantitat d'èxits, incloent la seva participació amb l'equip nacional d'Argentina en els Jocs Panamericans de Lima al 2019 (medalla de bronze) i la Copa del Món 2018 al Japó.
 
Sense cap dubte les participants d'aquest campus podran aprendre de primera mà de dues de les millors referents a recepció, col·locació i atac.
 
El staff permanent de Campus estarà compost per LUCIA BREGAR , entrenadora de l'equip de Superlliga; FEDERICO RODRIGUEZ, entrenador del Cadet A  amb titulació internacional FIVB 2, i ADRIÁN FIORENZA, entrenador del Juvenil A,  Director Tècnic del BARÇA CVB, i entrenador FIVB 3.

Per garantir l'alta qualitat de la feina individual, la quantitat de participants, estarà limitada a 24 atletes.

La setmana consistirà en sessions dobles d'entrenament a la pista, però també classes diàries teòriques per millorar el coneixement del voleibol, realitzades pels tècnics i especialistes convidats.

TOTA L'ACTIVITAT ESTÀ PLANIFICADA SOTA ELS PARÀMETRES DE LES NORMATIVES I CONSELLS DE SEGURETAT DICTATS PER LES AUTORITATS SANITÀRIES I ESPORTIVES
 
 

INSCRIPCIONS

Per participar del  Barça CVB Campus Especial de Rendiment, es realitzarà pre-inscripció mitjançant el següent formulari.

Formulari Inscripció
 
Preus:
Preu Campus: 200 €
 
Compte:
Club Voleibol Barcelona
IBAN: ES40 2100 3043 4122 0041 0493
 
Per a informació addicional contactar amb: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 
Un cop valorats els antecedents de les aspirants (en 24 hs), rebran un correu de confirmació directa de la plaça o passi a la llista d'espera.

En el moment de confirmar la seva plaça, s'ha de pagar la matrícula d'inscripció i remetre el comprovant de l'ingrés bancari a el mateix correu.

Segueix al Barça CVB a les xarxes socials